Bitno, košarkaški klub Basket Bor i OŠ 3. oktobar rade na pilot projektu obrazovanja učenika od 1. do 4. razreda osnovne škole, koji će se zasnivati na informatičkom opismenjavanju i na sportskoj edukaciji. U tu svrhu organizaciji Bitno je potreban određeni broj predavača koji bi ovoj deci prenosili osnovna znanja iz oblasti informatike. Obzirom da je ovo pilot projekat pokušaćemo učenicima u tom periodu da u intervalu od 20-30 časova pokažemo osnove pravilnog korišćenja računara. Možda preambiciozno a možda i ne, želimo da vidimo kako će učenici savladati oblasti: osnovni hardware-ski elementi računarskog sistema, osnove operativnog sistema MS Windows i osnove interneta.

Iz tog razloga potrebani su nam predavači koji bi radili na projektu. Molimo sve one koji misle da bi mogli kvaliteno raditi ovaj posao pošalju svoju prijavu sa CV-em organizaciji Bitno. Ne želimo da postavimo nikakve uslove ali prednost će imati kandidati sa radnim iskustvom sa decom, sa većim stepenom stručnosti …. Neka ovo ne obeshrabri nikog jer organizaciji Bitno će biti potrebni još edukatori na ostalim projektima i ovime bi želeli da napravimo bazu predavača/edukatora koje bi mogli uposliti i na ostalim projektima.

Svi predavači koji budu radili na ovom projektu dobiće honorar za svoj rad. Za sve dodatne informacije stojim vam na raspolaganju pa slobodno pitajte.Autor:
Objavljeno: 28. 12. 2007. u 2:35 pm
Svrstano u: Edukacija, Obaveštenja, Organizacije, Predavanja | 0 komentara
Tags:


Komentari


Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar