Ne ide nam baš na ruku ovo hladno vreme i ledeni dani, ali i pored toga Bitno karavan putuje i upoznaje nove, mlade, ljude željne znanja i komunikacije. Pre par dana smo posetili Knjaževac, i iskreno, nismo baš zadovoljni posetom i interesovanjem, ali se nadamo da će sa sa lepšim vremenom i to promeniti.
Sada se nalazimo u Varvarinu, u sali za mlade, i diskutujemo sa odličnim mladim ljudima o konkretnim problemima i načinima kako se mogu rešiti.

Trenutno se razvila odlična diskusija o facebooku i nadamo se da će i ostale teme biti zanimljive ovim mladim ljudima.

Posebnu zahvalnost u organizaciji ovog predavanja upućujemo Digitalnoj Agendi, Opštinkskoj upravi Varvarin i Kordinatorki Kancelarije za mlade opštine Varvarin Mariji Jovanović.

Internet, kojim smo u mogućnosti da objavimo post sa lica mesta nam je i ovoga puta obezbedio Telenor.
Komentari


Objavljeno 28.01.2012 u 5:28 pm svrstano u BITNO Karavan, Edukacija, Gostovanja. Komentare možete pratiti i putem RSS 2.0 feed. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa svog bloga.


1 komentar


 1. Edutakivni Centar Knjazevac je rekao/la

  Ne sekirajte se bice bolje sledeci put kada neko drugi organizuje skup u Knjazevcu, a vi predivno kao i uvek sprovedete svoj deo posla na profesionalni nacin.

  Veliki pozdrav iz Knjazevca
  Edutakivni Centar Knjazevac
  .
  http://vesti.knjazevac.org.rs

Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar