Jednodnevna „WebDan“ konferencija posvećena zaradi preko interneta i pokretanju uspešnih web sajtova biće održana u sali muzičke škole u Boru, u subotu 13. aprila 2013. sa početkom od 11 časova. Organizatori konferencije su Centar za kulturu Bor i agencija “MWEB”.
WebDan
Osmoro mladih predavača i internet preduzetnika prenosiće svoja znanja i iskustva u radu na nekim od najpopularnijih i najzanimljivijih web sajtova u Srbiji. Govoriće o mogućnostima za zaposlenje pomoću interneta, kako raditi od svoje kuće za klijente iz celog sveta a biće prezentovane i studije slučaja uspešnih web projekata.
Predavači su Marko Dražić i Radomir Basta, osnivači popularnih sajtova Njuz.net i Tarzanija.com, zatim Nataša Blagojević, devojka koja izrađuje odevne predmete i uspešno ih prodaje na internetu, osnivač informativnog portala Bor030.net Igor Mitrović, potom Ivan Gaćeša, internet preduzetnik i vlasnik sajta klimauredjaji.com, i web dizajner Marko Aleksić koji će govoriti o web trendovima i freelance poslovima.
O tržištu IT poslova u Srbiji kao oblasti u kojoj su plate iznad proseka za našu zemlju i u kojoj se najbrže dolazi do zaposlenja govoriće Elena Erdeljanović, predstavnik kompanije Infostud.
Programer Nemanja Čedomirović predstaviće Udruženje PHP programera i preneti dragocena iskustva koja je stekao baveći se programiranjem.
Konferencija „WebDan“ namenjena je pre svega srednjoškolcima i studentima, ali i svima onima koji imaju želju da nauče više o zaradi preko interneta.
Predavanja su besplatna za sve zainteresovane, uz obaveznu prijavu na sajtu www.webdan.rs.Autor:
Objavljeno: 11. 04. 2013. u 11:54 am
Svrstano u: Konferencije | 0 komentara
Ključnih reči nema


Komentari


Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar