Uspeli smo!

Možda zvuči neskromno, ali zaslužili smo da nas malo hvalite i podržite u celoj ovoj našoj BITNO priči.

Kada je objavljeno kada će i gde biti održan jesenji BlogOpen, BITNO je odlučilo da se uključi, kao gost. Medjutim u toku organizovanja samog BlogOpena, organizatori su smatrali da je BITNO organizacija iako tek osnovana, za veoma kratko vreme uspela da privuče pažnju šire javnosti, te je dobila poziv da bude ne samo gost, već i učesnik BlogOpen dešavanja. Potvrdu da radimo pravu stvar smo dobili, na nama, pojedincima, je bilo da se organizujemo i odemo u Novi Sad.

Uspeli smo uz nesebičnu pomoć naših sponzora, koji su imali sluha, što nam opet daje potvrdu da smo na dobrom putu, i otišli. Ovom prilikom se javno zahvaljujemo RBB-u koji je obezbedio auto i TIR-u koji je pomogao finansijski. Hvala im i na tome što ni jednog jedinog momenta nisu bili u dilemi da li treba da pomognu ili ne.

Znamo da u Boru ima preko 50 ljudi, blogera, koji svakodnevno pišu i promovišu ovaj grad na svojim sajtovima i blogovima. Medju prvima smo po procentu internet prezentacija i blogova po glavi stanovnika. Neposredno pre održavanja BlogOpena, objavljen je konkurs, za prvi štampani zbornik radova “BLOGOPEDIJA” (postova, priča, poezije …) objavljenih na internetu. Da li treba da kažem da smo i tu prvi po objavljenim radovima, naravno DA. Od 57 objavljenih radova (pristiglo ih je mnogo više na konkursu), 10 radova pripadaju članovima BITNO organizacije, a to je zavidnih 18%. Još jedna potvrda u nizu, da smo na dobrom putu, i da polako ali sigurno ostvarujemo naše planove i ciljeve.

O samom programu BlogOpena, predavačima, radionicama i našem gostovanju, biće reči u narednom postu.Autor:
Objavljeno: 12. 11. 2007. u 11:21 am
Svrstano u: BlogOpen, Organizacije, Vesti | 0 komentara
Tags: , , , ,


Komentari


Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar