Možda ste i u trenutku čitanja ovog posta svesni o novoj stranici na našem blogu, “Bitno preporučuje” ali u svakom slučaju dugujemo vam i kratko objašnjenje.

Radi se o našem novo-formiranom timu za procenu. Uloga ovog tima jeste procena sajtova, odnosno sajtova prijavljenih od strane bilo koga. Svako ima pravo da “prijavi” svoj sajt, a pravo na ocenjivanje imaju svi članovi na forumu. Na kraju, autor sajta dobija obaveštenje da li je (ili nije) prošao “validaciju”, i u slučaju da jeste, dobija pravo na korišćenje našeg banera “BITNO preporučuje” dimenzija 90 x 17 px.

Pozitivna strana ove priče jeste ekstra testiranje sajta od strane ljudi koji učestvuju u diskusiji + obavezno testiranje od strane članova tima. Imajte na umu da vas ništa ne košta da prijavite sajt preko posebne stranice na blogu u vidu komentara i da ćete u svakom slučaju dobiti na uvid eventualne greške i nedostatke na sajtu.

Detaljnije informacije imate u prethodnom artiklu.



Autor:
Objavljeno: 07. 11. 2007. u 11:50 pm
Svrstano u: Preporuke, Vesti | 0 komentara
Tags: ,






Komentari


Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar