Sigurna sam da vam je odmah, čim ste pročitali naslov, pao na pamet roštilj. I nama je, i sigurno ćemo otići da ga probamo odmah posle predavanja, no sada smo u poslu, lepom, na kome zahvaljujemo Digitalnoj agendi koja nam je ukazala poverenje.

Imamo divnu publiku, zainteresovanu.

Oni koji nisu prisutni danas u sali Gradske Uprave, koja nam je pomogla u organizaciji ovog predavanja u Leskovcu, moći će kraći prilog sa predavanja i izjavu za medije Vladimira Stankovića da pogledaju na svim lokalnim televizijama.

Priču o internetu uopšte i blogu smo završili, Igor trenutno diskutuje o zaštiti podataka na fejsbuku, o registrovanju profila mlađih od 13 godina ali i o profilima raznih organizacija i načinu na koji mogu taj profil da konvertuju u stranicu, a da pritom ne izgube svoje “prijatelje”.

U narednih 30 minuta pričaćemo i o tvitteru, zaštiti na internetu i opštim pravilima koja moramo poštovati pri koriščenju interneta.

Žao mi je, što u ovoj predivnoj sali Gradske uprave, lepo opremljenoj nema više publike, ali se nadamo da će prisutni deo atmosfere preneti svojim prijateljima i da ćemo gostovati ovde još neki put.

BITNO je uvek spremna za ovakav vid saradnje.

Da bi ovaj tekst bio objavljen direktno sa lica mesta, i danas nam je omogućio Telenor.



Autor:
Objavljeno: 03. 03. 2012. u 12:14 pm
Svrstano u: BITNO Karavan, Edukacija, Predavanja | 0 komentara
Tags: , ,






Komentari


Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar