Nakon uspešno održanih predavanja u Blacu, Kladovu, Aleksincu, Ćupriji, Knjaževcu, Varvarinu i Leskovcu, u realizaciji projekta “Bitno karavan”, Bitno organizacija je posetila i Aleksandrovac, Belu Palanku, Prokuplje, Požarevac, Sokobanju, Jagodinu, Zaječar i Kruševac, čime je i završila realizaciju projekta.

Poslednje predavanje je održano 24.03.2012. godine u Kruševcu, u saradnji sa Kancelarijom za mlade.

U realizaciji projekta “Bitno Karavan” pomagali su nam načelnici opštinskih i gradskih uprava, kancelarije za mlade, ali i pojedinci, u opštinama u kojima nije bilo zainteresovanih iz opštinskih uprava.

Zainteresovanih građana za ovaj vid edukacije ima, i bilo bi ih više da zaposleni u opštinama u pravom smislu reči rade u interesu građana.

Online zajednica je, kao i mnogo puta do sada, pokazala, na kom je stupnju razvoja, i time potvrdila neophodnost realizacije ovog i sličnih projekata širom Srbije.

Partner u realizaciji ovog projekta je bila Digitalna Agenda sa Jasnom Matić na čelu.

Saradnik na realizaciji ovog projekta je bila kompanija Telenor.

Bez obzira na sve teškoće sa kojima smo se susretali tokom realizacije projekta “Bitno karavan”, Borska internet organizacija je konkurisala još jednim projektom “Bitno karavan” za još 15 gradova u Srbiji, na drugom javnom pozivu Uprave za digitalnu Agendu, april 2012. godine, za konkurisanje projektima u programu podrške organizaciji konferencija i drugih događaja koji doprinose promociji i popularizaciji elektronskih komunikacija i informacionog društva.

Nakon uspešno realizovanog prvog dela projekta “Bitno karavan, nadamo se da će nam Uprava za digitalnu agendu odobriti sredstva, kako bi ovaj značajan projekat nastavili i realizovali u još 15 gradova u Srbiji.

O tome, da li ćemo nastaviti “Bitno Karavan” saznaćete ako pratite ovaj blog, tviter nalog @BitnoBor ili fejsbuk BitnoBor
Komentari


Objavljeno 16.04.2012 u 11:11 am svrstano u BITNO Karavan, Edukacija, Gostovanja, Predavanja. Komentare možete pratiti i putem RSS 2.0 feed. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa svog bloga.


1 komentar


  1. Bitno karavan, drugi deo | Borska internet organizacija je rekao/la

    […] Bitno Karavan – na pola puta #DryUp projekat […]

Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar