Ono što je i okupilo članove organizacije BITNO, je jedna dobra kafanica koja se pojavila pre nekoliko godina. Prva takve vrste kod nas u gradu. Nekako odlično je krenula da radi, super asortiman, ljubazno osoblje i obzirom da nije bilo drugih sličnih mesta za okupljanje uglavnom smo se tamo nalazili. Jeste da sam je ja posećivao veoma kasno uveče, ali obzirom da sam tada imao biciklu kao prevozno sredstvo, uveče nije bilo velikog saobraćaja i mogao sam nesmetano da se vozim.

Prošle su godine i kafanče još uvek radi. Međutim izotvarale su se još neke kafanice i kafići, neki su klasični bircuzi a neki prave fenserice, ali ovo kafanče je radilo. Uvek je bila gužva. Mada nekako im je meni ostao nepromenjen. Kad su počeli da dovode neke pevaljke koje se penju na stolove, za mene je to bilo isuviše degutantno, pa neko vreme nisam svraćao. A u zadnje vreme se tamo i odomaćila neka banda koja stalno raspravlje o nekim stvarima koje ja ništa ne razumem pa mi ni to nije baš odgovaralo. Ali vidim da je velika gužva oko toga.

Evo ovih dana vidim da su mnogo promenili ambijent. Ali ne samo enterijer već i potpuno novi meni. Jeste da je osoblje staro, ali to je OK, valjda će da zaposle i neku novu mladu radnu snagu.  Kad sam pre neko veče svratio (verovali ili ne moja žena je prošla tuda pa mi reče), oduševio sam se kako izgleda. Što je najbolje potpuno novi izlog, u kome možete odmah videti šta je sve novo na repertoaru. A unutra …extra. Posebni separei za odabrano društvo, a za blogere najbolji i najveći separe. To me je oduševilo. Jednostavno, danas svratim po nekoliko puta da vidim ima li koga i da se “okrepim” i naravno nastavim dalje svojim putem. Jednostavno sam prezadovoljan jer ipak je to naša kafanica iz starih dana. Ako nastave tako ozbiljno da rade i da se prema svojim gostima ophode profesionalno, mislim da neću izlaziti odande.

Pa neka im je srećan novi početak.  Čestitam ….Autor:
Objavljeno: 03. 12. 2008. u 5:16 pm
Svrstano u: Preporuke, Vesti | 3 komentara
Tags:


Komentari


Objavljeno 03.12.2008 u 5:16 pm svrstano u Preporuke, Vesti. Komentare možete pratiti i putem RSS 2.0 feed. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa svog bloga.


3 komentara


 1. Deda je rekao/la

  Pice na moj racun, za sve !!!
  Ne menjam mesto…

 2. Igor Mitrović je rekao/la

  Šta reći sem HVALA i DOĐITE NAM OPET! 😉

  PS Pa nije valjda osoblje bas toliko lose? 🙂

 3. Marko Cvetkovic je rekao/la

  Hvala…

Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar