BITNO je pre nekih mesec dana pokrenula kampanju pomoći Sari Milenković. S obzirom da su nam stigla mnoga pitanja, dokle se stiglo sa tim i kako je Sara, uspeli smo da dobijemo neke informacije.

Sara i njena baka Gordana nalaze se na Institutu za majku i dete u Bg. Kako su doktori rekli Sari je malo bolje, upravo danas je završen jedan deo terapije i doktori kažu da je Sara pozitivno reagovala na terapiju i očekuju boljitak. Za neki dan je kontrola i moguće je da do sledeće terapije Sara dođe u Bor.

Veliki problem je bio što su Sari vene slabe i bilo je potrebno to oporaviti. Samo taj deo je koštao oko 1100 evra.

Baka Gordana se zahvaljuje svim ljudima koji ima pomažu a kaže da ima dosta donatora. Lep gest je neki borski privatnik koji želi da pokrije celu tu sumu ali ona nezna ko je taj čovek. Osim troškova lečenja veliki su i troškovi smeštaja za njenu baku koja vodi računa ne samo o njoj već i njenim dvema sestrama.

U nadi da će Sari biti bolje i da će ozdraviti, očekujte uskoro još informacija.



Autor:
Objavljeno: 21. 11. 2008. u 4:28 pm
Svrstano u: Blog-aktivizam, Humanost, Saopštenja | 1 komentar
Tags: ,






Komentari


Objavljeno 21.11.2008 u 4:28 pm svrstano u Blog-aktivizam, Humanost, Saopštenja. Komentare možete pratiti i putem RSS 2.0 feed. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa svog bloga.


1 komentar


  1. drug Dobrica je rekao/la

    Pozdrav svima. Samo da vas obavestim da je Zdravstveni centar uplatio 161.000 dinara (radnici su odvajali od svojih zarada). Probacu da pokrenem nesto slicno i kod mene u firmi, dobro su dosli ovi podaci u clanku iznad. Idemo dalje…

Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar