Poštovani prijatelji,

možda ste već čuli a možda i ne, Borska internet organizacija ove godine u Boru organizuje radno-prijateljski susret blogera – BlogOpen 2008. Ovu čast dobili smo zahvaljujući angažovanju naših članova na blogosferi i njihovoj popularnosti među blogerima u ovom delu Evrope. Ovaj suret zamišljen je kao skup blogera iz jugoistočne Evrope, koji će dva dana 04. i 05. oktobra 2008. razmenjivati svoja mišljenja i iskustva u našem gradu. Uspeli smo da obezbedimo nekoliko odličnih predavača i zanimljive goste od kojih ćete čuti kako blog funkcioniše u razvijenijim zemljama.

Očekujemo veliki broj učesnika iz Srbije i zemlje okruženja i nadamo se da ih možemo lepo ugostiti. Znate da Bor ima problema sa smeštajem ali većinu njih smo smestili u Brestovačkoj Banji ali i u hotelu Srbija.
Ovo je velika šansa za našu organizaciju i nadamo se da ćemo nakon ovoga imati glas koji se daleko čuje i koji nešto znači. Od vas, naših članova očekujemo da dođete 04. oktobra u velikoj sali Doma kulture, na svečano otvaranje u 11 časova. Takođe, očekujemo da obavestite sve zainteresovane ali i one manje zainteresovane da se pojave, da vide i čuju koje prednosti nude lične internet prezentacije. Osim ovoga svako od članova ko ima neku ideju koja bi mogla poboljšati organizaciju može nas kontaktirati i predložiti a naravno i učestovati u realizaciji. Koncept koji smo mi zamislili možete pogledati na www.blogopen.eu i pratiti organizaciju manifestacije. Naravno sve sugestije su dobrodošle i smatramo da nema loših ideja.
Ipak iza svega ovoga stojite vi sa nama na čelu na putu ka afirmaciji internet resursa u gradu.

Hvala i očekujemo vas.Autor:
Objavljeno: 06. 09. 2008. u 8:34 am
Svrstano u: BlogOpen, Saopštenja | 2 komentara
Tags: , , ,


Komentari


Objavljeno 06.09.2008 u 8:34 am svrstano u BlogOpen, Saopštenja. Komentare možete pratiti i putem RSS 2.0 feed. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa svog bloga.


2 komentara


  1. Ћирилица je rekao/la

    Лепи садржаји, али извините, ми смо у Србији, а где је овде службено писмо ћирилица.

  2. RainDog je rekao/la

    Razne stvari su u Srbiji i službene i zvanične. Što ne znači da su i ispravne.
    Kad bi se rukovodili onim što piše u srpskom Ustavu, mogli bi BlogOpen da održimo i u Prištini, jel tako?

Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar