I posle neka me neko ubedi da awStats ne valja…

http://awstats.sourceforge.net/docs/awstats_compare.html

Pored komparacije pročitajte i donji deo teksta.Autor:
Objavljeno: 11. 07. 2008. u 4:05 am
Svrstano u: Preporuke, Vesti | 5 komentara
Tags:


Komentari


Objavljeno 11.07.2008 u 4:05 am svrstano u Preporuke, Vesti. Komentare možete pratiti i putem RSS 2.0 feed. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa svog bloga.


5 komentara


 1. Suske je rekao/la

  Ja moram da prokomentarišem. Ako znamo da je ovo blog internet organizacije koja za cilj ima edukaciju onih koji se ne snalaze najbolje na internetu, ovaj tekst MORA da sadrži malo više od linka i uputstva da neko pročita nešto negde tamo i to na engleskom jeziku.

 2. RainDog je rekao/la

  Ako govorimo o blogovima, moj glas ide Woopri. Od statističkih podataka ima sve što ti treba, ali live praćenje dešavanja iza zavese (ko i šta trenutno prati na blogu) i mogućnost momentalnog kontakta sa svakim posetiocem posebno je apsolutno neprevaziđena.
  Pitajte Dedu kako sam ga prepao, samo mu od jednom iskočio popup prozor a u njemu piše: “BU! Šta radiš to matori spameru, vidim te!”

 3. Aleksandar je rekao/la

  @suske

  Izvinjavam se na kratkom tekstu, mislio sam na ljude koji imaju svoj sajt i mogućnost da prate statistiku preko awStats-a.. Mogao sam da prepričam sve ono i sastavim esej mada… Ajd u toku dana.

 4. Suske je rekao/la

  Sad ne moraš, sad već drugačije “zvuči” 😉

 5. Aleksandar je rekao/la

  Opet se izvinjavam što kasnim, radi se o tome da sam yebi ga jedina domaćica u kući, pa mi je malo teže da postignem sve ovo (obzirom da mi treba barem sat vremena da isčukam)… Ali promeniću ovaj post uskoro…

Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar