Evo … u ovom trenutku oko 60 članova i 30 “forumaša” i još mnogo onih koji nas podržavaju, čine da se nešto po pitanju neta u našem gradu menja. Na strani web@bor ima oko 50-ak adresa sajtova i još 30 blogova sa borskog neba. Za ovakav grad kao što je naš, mali je to broj. Neki od tih sajtova su odlični, neki dobri, neki solidni, neki loši a ima i očajnih. Kompetentnost u oceni sajtova je uvek diskutabilna. Ko sam ja da kažem da na web@bor-u ima ovakvih ili onakvih sajtova?

Osnovna ideja našeg udruženje ja da promovišemo internet u gradu, pa prema tome trebalo bi i procenjivati sajtove koji se pojavljuju. Time ćemo popularizovati svaki sajt koji se pojavi (a mi saznamo), dati komentare da bude bolji (ako je moguće) i odraditi marketinšku kampanju koliko je u našim mogućnostima. Smatramo da ćemo time dobijati kvalitetnije radove i pomoći im da zažive u pravom “web svetlu”.

Zato pozivam sve članove “Bitno” da oforme jedan tim (ili komisiju) za procenu internet prezentacija koje se pojavljuju na borskom internet nebu. Da bi uključili što više članova organizacije u rad, predložite što više članova za ovaj “tim za procenu”. Od svih predloženih članova izabraćemo 6+1 člana (po broju glasova) koji će činiti tim. Zašto 6+1 član. Pa može se desiti da neko iz tima postavi neki sajt pa je nekorektno da ga on procenjuje.

Ovim ne želimo da postanemo neka organizacija za cenzuru već da poboljšamo kvalitet radova koji se pojavljuju na ovom prostoru.

Osim ovog tima diskusija će se odvijati i na forumu a na kraju će tim doneti zaključak i eventualno dati ocenu tom sajtu.

Pozivam vas da dajete predloge za članove tima a pritom izuzmete sledeće osobe: Zorana Milojevića, Zorana Stankovića i Igora Mitrovića (ako ste uopšte i razmišljali o njima 🙂 [oni ne mogu biti u timu].
Za diskusiju sam otvorio temu i na našem forumu. Tim za procenu.Autor:
Objavljeno: 11. 10. 2007. u 11:35 pm
Svrstano u: Obaveštenja | 1 komentar
Tags:


Komentari


Objavljeno 11.10.2007 u 11:35 pm svrstano u Obaveštenja. Komentare možete pratiti i putem RSS 2.0 feed. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa svog bloga.


1 komentar


  1. Borska internet organizacija | Tim za procenu je rekao/la

    […] uvodnog teksta, predloga i glasanja za članove Tima za procenu, formiran je tim od 6 (+1) članova. Da bi neki […]

Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar