Juče smo, kao što je već bilo najavljivano, imali priliku da čujemo predavanje na temu “Inovacija i Internetizacija poslovanja”. Tri izuzetne ličnosti i pravi profesionalci u svom poslu, Tijana Sekulić, Miodrag Kostić i Miloje Sekulić, su nam bez problema držali pažnju puna 3 sata. Verujem da je trajalo duže umorni bi jedino bili oni, mi smo mogli još da “djuskamo”. A kako i ne bi, kad ovako nešto do sada nismo imali priliku da čujemo. Nas četrdesetak prisutnih na predavanju, bili smo apsolutno svesni te činjenice. Te činjenice jedino nisu bili svesni oni kojima je to predavanje i bilo namenjeno. Poslovni ljudi, privatnici i preduzetnici.

poslovnaznanja

Da vam kojim slučajem ne bi palo na pamet da sebi postavite pitanje, da li je dotična gospoda znala za predavanje, odmah ću da vam reći. Momci iz UO BITNO i neki članovi BITNO obišli su sve privatnike u gradu. Svima je lično predat poziv, propratno pismo i kratko objašnjenje “o čemu mi to …”. Najavu predavanja su uredno preneli naši medijski sponzori TV Bor i TV Sezam. I naravno desilo se upravo ono što smo, pa mogu slobodno da kažem, sa strahom očekivali. Nije se pojavio niko od njih.

Predavanje se sastojalo iz tri dela. Miodrag Kostić nam je govorio o neophodnosti inovacije u poslovanju, Tijana Sekulić je održala sjajan trening, a o Internetizaciji poslovanja govorio je Miloje Sekulić. Zaista je mnogo toga moglo da se čuje i nauči. Nadam se da će se saradnja izmedju organizacije BITNO, čiji je osnovni cilj edukacija za svrsishodno i neophodno korišćenje interneta, kako u poslovanju tako i u životu uopšte i Poslovnih znanja, nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

Hvala vam, bilo je zadovoljstvo prisustvovati sjajnom predavanju.Autor:
Objavljeno: 07. 10. 2007. u 6:19 pm
Svrstano u: Organizacije, Predavanja, Vesti | 6 komentara
Tags:


Komentari


Objavljeno 07.10.2007 u 6:19 pm svrstano u Organizacije, Predavanja, Vesti. Komentare možete pratiti i putem RSS 2.0 feed. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa svog bloga.


6 komentara


 1. Miloje Sekulic je rekao/la

  Drugari,

  Hvala vama na pozivu, trudu i izuzetnom gostoprimstvu. Na posetu od strane preduzetnika i privrednika je sigurno uticala i cinjenica da je bila subota. To ide meni na dusli ali stvarno nisam mogao da dobijem slobodan radni dan.

  Posto je u publici bio veci broj mladjih ljudi koji se na neki nacin bave internetom nadam se d ace im ono sto su culi posluziti pri razgovoru sa potencijalnim klijentima.

  Do, nadam se skorog, vidjenja
  Miloje Sekulic

 2. Zoran M je rekao/la

  Neodaziv onih kojim je ovo i namenjeno je ustvari i dokaz da “Bitno” treba da postoji. Ovo je naš prvi pokušaj edukacije i internet-emancipacije lokalnih preduzetnika. To što se oni nisu odazvali u većem broji ne znači da ćemo odustati od naših ideja. Još jednom hvala predavačima koji su se odazvali, došli i održali dobro predavanje. Nadamo se da ćemo i dalje sarađivati.

 3. Dejan iz Irske je rekao/la

  Eh Zoki Zoki. Pa ne zavisi posao nasih privatnika jos uvek od interneta na zalost. Tim ljudima dobro ide samo ako plate lokalne pandure da ih ‘ne ometaju’ u neplacanju poreza i takodje ako ‘na procenat’ dobiju po neku sljaku od javnih preduzeca. Oni jos uvek nose po kesama robu od kuce ‘da popune’ police kada nesto prodaju ‘da se ne vidi’. Medjutim ‘Bitno’ je dokaz da stvari krecu nabolje u Srbiji. Malo je ozbiljnih preduzeca u Beogradu koja nemaju internet poslovanje. Na zalost u provinciji to ide ‘nedovoljno brzo’. Puno pozdrava i izdrzite.
  Dejan

 4. Dejan iz Irske je rekao/la

  I jos nesto. Ukoliko zelite da privucete nase privatnike da dodju na neki skup, recite im da ne dolaze jer imate ogranicen broj mesta zbog direktora javnih preduzeca i ‘opstinara’. Probajte! Imacete ‘Mlin mu lupa’ u prvom redu i ostalu svitu oko njega. Samo sakrijte komp u prvom poluvremenu da se ne uplase.

 5. RainDog je rekao/la

  Uuu, brate… `de si bio sa svojim idejama pre jedno nedelju dana… 🙂
  Ovo ti je genijalno!!!

 6. RainDog je rekao/la

  Inače, naravno da njima posao ne zavisi od interneta, ne zavisi nikom verovatno. Ali šta god da rade, ako imaju robu, proizvod, uslugu (i to sve nije obična prevara što rade)… onda im internet svakako pomaže da uvećaju profit. Ako hoće. Ako neće, jebi ga…
  Mada ima u Boru i privatnika kojima odgovara da niko ne zna za njih (recimo onaj što prerađuje kradeni bakar iza Tehnoprometa, da mu ne pominjem ime sad), jasno je to nama. Ali na takve svakako ne računamo 🙂

Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar