U planu je da od ponedeljka 08.10.2007. počne kurs-radionica “Napravi svoju WEB prodavnicu”.
Na kursu bi se “od A do Š” učilo (i tokom trajanja kursa polaznici bi i “napravili” svoju WEB prodavnicu. Osnovni alat u kome bi se radilo je Adobe Flex a ostale tehnologije su PHP, MySQL i XML (razvojni alati su pored Flex-a, Zend Studio i phpMyAdmin).
Svaki od polaznika će imati svoje mesto na DIGIMED test serveru i tamo će moći da uploaduje svoj rad tokom trajanja kursa.
Cena kursa za članove BITNO bi iznosila 9500 Din. (PDV je uračunat).
Trajanje kursa je 40 radnih sati.
Plaćenje može da bude i na dve petnaestodnevne rate, 50% prvog časa kursa i 50% 20 časa kursa.
Najmanje je troje polaznika po grupi a najviše 7.
Polaznici će da dobiju DVD sa trial verzijama programa koje budu koristili na kursu i celokupnu dokumentaciju koju DigiMed poseduje u elektronskom obilku za pomenute alate i tehnike.
Prijava traje do subote 06.10.2007.Autor:
Objavljeno: 30. 09. 2007. u 6:14 pm
Svrstano u: Kursevi, Obaveštenja, Organizacije | 4 komentara
Tags: , ,


Komentari


Objavljeno 30.09.2007 u 6:14 pm svrstano u Kursevi, Obaveštenja, Organizacije. Komentare možete pratiti i putem RSS 2.0 feed. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa svog bloga.


4 komentara


 1. Flying_man je rekao/la

  Koliko casova ce biti dnevno i kojim danima bi bio kurs. Od koliko sati bi pocinjala predavanja?

 2. RainDog je rekao/la

  Koliko ja znam, to je obično stvar dogovora između Lalovića i polaznika kursa, ali javio sam Laloviću da pogleda ovo pitanje pa da odgovori.

 3. DIGIMED D.O.O. je rekao/la

  Predavanja bi isla svakim danom od ponedeljka do petka po 2 sata dnevno (sa malom pauzom u sredini) i tako cetiri nedelje.

  Predavanja bi se odrzavala u popodnevnim casovima – prvog casa bi se dogovorilo sa polaznicima kursa kako najvise odgovara.

 4. DIGIMED D.O.O. je rekao/la

  Još jedan dan je ostao za prijavljivanje na kurs. Svi zainteresovani neka posalju ime, prezime i kontakt telefon na office@digimed.co.yu

Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar