Evo već nakon nekoliko dana postojanja ovog „prostora“, primetno je da se oseća pripadnost nekoj priči. Drago mi je zbog toga. Na borskom internet nebu, već postoje ovakva mesta koja okupljaju istomišljenike i neistomišljenike, ali ovde ćemo pokušati da napravnimo novi dom, novu učionicu, novu kancelariju. Dugo smo razmišljali kako da kanališemo znanje i energiju koje ovde ima i napretek i da li uopšte i da je kanališemo. Forum koji je krenuo da živi odmah je okupio ljude koji uživaju u čarima interneta i komunikacije. Nismo želeli da odlutamo mnogo od cilja, koji ispred sebe ima naša organizacija, pa sam ja u jednom postu pokušao da dobijem vaše razumevanje da se konkretizujemo sa temama. Pravo da vam kažem nije ni meni bilo baš pravo, ali znam da je to ispravan put da uradimo ono za šta smo se sakupili.

Forum će moći da posećuju samo članovi udruženja „Bitno“. Dugo sam razmišljao da li je ova odluka ispravna ali „presekao“ sam i videćemo kako će biti. Forum će biti većinom edukativne prirode, pokušaćemo da rešimo probleme koje naši članovi imaju sa svojim računarima i njihovim korišćenje. Takođe postavićemo i brojna uputstva korišćenja IT sredstava za bolji rad. Već postoje mnogi ovakvi forumi ali ovaj će biti naš/vaš. Od članova organizacije očekujem da uzmu aktivno učešće u radu ovog bloga i foruma, pomognu u njegovoj popularnosti i u rešavanju problema. Naravno da nećemo znati sve odgovore na vaša pitanja ali ćemo se truditi da dovedemo na naš „prostor“ ljude koji znaju. Tako da ako Vas komšija stalno cima za problem sa attach-mentom u e-mail-u ili problem sa rezanjem diskova, grebovanja muzike… – uputite ga ovde, moći će mnogo više da nauči i to sam, a to je najbolje učenje. Šireći mrežu članova organizacije, širićemo i našu bazu tutorial-a, rešićemo što više problema naših članova i postići ćemo naš cilj. Svi oni koji žele da postavljaju tutoriale, mogu to slobodno činiti. I nemojte se libiti da postavite čak i način otvaranja e-mail-a, ili kako obrisati prašinu sa tft monitora, sve je dozvoljeno.

Za sve one vredne koji postavljaju uputstva na forumu, obezbedićemo neku satisfakciju. Smatram da članovima organizacije nije potrebna posebna motivacija da podele svoje znanje sa onima koji ga nemaju, ali potrudićemo se da nagradimo najvrednije. Nadam se da ćemo dobro sarađivati i da ćemo svi imati koristi od ovog dela interneta koji je rezervisan za nas.Autor:
Objavljeno: 20. 09. 2007. u 12:16 am
Svrstano u: Vesti | 1 komentar
Tags:


Komentari


Objavljeno 20.09.2007 u 12:16 am svrstano u Vesti. Komentare možete pratiti i putem RSS 2.0 feed. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa svog bloga.


1 komentar


  1. Milos je rekao/la

    Odlican pocetak, prave odluke…samo napred!

Ime (obavezno)

Email (ne objavljuje se) (obavezno)

WebSite

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Upiši svoj komentar